Schrijf en/of lees in ons gastenboek

Wij zouden het enorm waarderen wanneer u een bericht achter laat in ons gastenboek.
Voordat uw bericht op deze pagina zal verschijnen, zal deze eerst door onze website beheerder toegelaten moeten worden.
Dit is om o.a. te voorkomen dat er spamberichten achter gelaten worden.

Schrijf in ons gastenboek
(15)
(15) Johan Pieterse
7 januari 2017

Het was weer leuk de vorderingen gezien te hebben op de nieuwe school in december.
Prachtig ziet het er uit,in het najaar gaan we zeker weer voor een bezoek.
Groeten,Trees en Johan Pieterse.

(14) johan blom
8 april 2016

Hallo,
Afgelopen week weer thuis gekomen van 10 dagen Gambia werken in en aan het school gebouw. Een belevenis elektra mogen aanleggen in het 3e klas lokaal wat ook gelukt is.Ook mogen mee maken de opening van de school op de maandag morgen waar 50 kinderen aanwezig waren voor de eerst school dag in de nieuwe lokalen. Geweldig!
Zal zeker niet de laatste reis geweest zijn aangezien er nog 3 lokalen gedaan moeten worden.
Met vriendelijke groet johan blom

(13) Janneke Marissink
28 maart 2016

Hallo wij zijn net terug van een geweldige week Gambia.
Maar het hoogtepunt hiervan was zonder meer het bezoek aan de scholen.
Wat was het geweldig om te zien hoe er met hart en ziel gewerkt word, om alles zo goed voor elkaar te maken.
Dankzij Harry en Gerzien die ons hebben meegenomen,werd deze week nog specialer.

Gr Janneke en Frank Marissink

(12) Johan Pieterse
18 maart 2016

Natuurlijk hebben we in januari de scholen van de stichting bezocht.
Het was weer geweldig,en er is hard aan de voortgang getrokken van de nieuwe school.
Geweldig de mooie leslokalen,zo heb ik ze in Gambia niet eerder gezien.
Op de site zie je de inmiddels geopende lokalen,geweldig!
Succes met de afbouw van het restant.

(11) Johan Pieterse.
4 oktober 2015

Wij zien weer uit naar het volgend bezoek,van de nieuwe gerenoveerde school in Gambia.
Groeten,Trees en Johan Pieterse.

(10) Debby
5 februari 2015

Wat bijzonder om de ontwikkelingen van de Marent school te zien.
Wat fijn om de kids zo blij te zien met het speelgoed en muziekinstrumentjes :-)
Dat geeft een heel warm gevoel,wat goed dat jullie dit doen!

(9) Johan Blom
22 januari 2015

Geweldig om weer aan het werk geweest te zijn op de school. Het tweede lokaal ook voorzien van elektra. Tevens waterleiding aangelegd in de toilet groepen jongens en meisjes.Ook fijn om samen te werken met de vaste krachten op de school. Die trouwens alle voorkomende werkzaamheden verrichten zoals het bijhouden van de tuin, schilderen, opruimen en niet te vergeten het bewaken van de school.Een uitstekende tijd gehad dit keer 2 weken in samenwerking met Harry. Het geeft voldoening om dit te mogen doen.
Johan Blom

(8) Johan Pieterse.
5 januari 2015

Natuurlijk in december op de nieuwe school rond gekeken,er is weer hard gewerkt!
Ik ga er van uit dat in september de school in gebruik zal worden genomen,mede door
de inzet van Harry die daar zeker voor zal gaan.
Tot ons volgend bezoek.
Trees en Johan Pieterse.

(7) Johan Pieterse
4 april 2014

Het is weer even geleden(eind jan)dat we de school bezocht hebben,maar we zien en lezen wel dat Harry er flink aan trekt om de verbouwing snel voor elkaar te krijgen.Goed werk door allen.
Tot ons volgend bezoek.

(6) Johan Blom
23 maart 2014

Afgelopen week ben ik werkzaam geweest in Gambia Harry geholpen bij het verbouwen van de school.
Ik heb daar elektra aangelegd. Het eerste lokaal kan nu gebruikt worden bij aanvang van het nieuwe school jaar. Inmiddels was ook een meter geplaatst voor het water en elektra.Ondanks de hoge themperatuur van 40 graden is er toch een boel werk verricht tevens zijn afgelopen week ook de platen op het dak van de school en kantoor voor het grootste deel op de lokalen.
Al met al vordert het project. Een aanrader om ook eens een week heen te gaan een bijzondere ervaring.

Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 2=